CONSELLS

No és una botiga convencional

Assumpta Núvies no és una botiga convencional, ja que la seva tasca va molt més enllà de la venda d’un vestit o complement. És per això que t’oferim un seguit de consells i recomanacions tant per escollir tot el que necessites per al teu gran dia, com per afrontar les moltes situacions que et poden generar dubtes o preguntes. Perquè la nostra il·lusió i els nostres desitjos són els teus.

Primers consells

Et donem uns primers consells per l’elecció del vestit:

  1. El temps prudencial per escollir el teu vestit de núvia són entre 6 i 9 mesos abans del casament, per poder confeccionar-lo amb tots els retocs o variacions que calgui sense presses.
  2. El dia de l’elecció. Escull un mati o una tarda i vine relaxada i tranquil·la. Gaudiràs molt més d’aquest moment.
  3. Demana cita amb antelació. Una de les nostres assessores t’estarà esperant per dedicar-te tota l’atenció i dedicació que et mereixes.
  4. Deixa que t’acompanyi en l’elecció només aquella o aquelles persones més íntimes que et puguin donar un consell sincer, i que coneguin perfectament els teus gustos i desitjos. No acceptis més acompanyants dels realment necessaris. El vestit és el més íntim per a la noia i només tu saps com el vols i com et vols sentir. A més, el vestit ha de ser el secret més ben guardat. Així causaràs sensació. Guarda’t per a tu fins aquell dia la sorpresa de la teva imatge.

Visita’ns sense compromís i t’informarem de tot el que necessitis saber, comentarem la teva idea i estarem encantades de poder-te atendre i agraïdes de la teva visita.

T’esperem