CONTACTE AMB NOSALTRES

Política de Privadesa

Política de privadesa

En compliment dels Articles 5 i 6 establerts en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i el Reglament 1720/2007 de 21 de desembre, l’informem que, en introduir les seves dades personals en aquesta pàgina web quedaran incorporats en un fitxer propietat de ASSUMPTA NUVIES, SCP amb la finalitat de prestar els serveis sol•licitats.

Les dades obtingudes són les pertinents per a  la finalitat per la qual s’han recollit i compleixen amb la normativa vigent de protecció de dades garantint les mesures de seguretat i confidencialitat en el tractament de les mateixes. Aquestes dades podran ser utilitzades per enviar-li informació dels nostres productes i serveis.

L’informem de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició de les seves dades davant:

Responsable del Fitxer:

Nom: ASSUMPTA NUVIES, SCP
Direcció de l’oficina d’Accés: C/ Rambla del Passeig, 47
CP: 08500 Població: Vic Província: Barcelona
CIF: J59202689
Mail: info@assumptanuvies.com

A més, en compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç electrònic, l’informa que:
és una pàgina web que té com a objectiu establir un canal d’informació, comunicació i serveis entre ASSUMPTA NUVIES, SCP i els seus clients i empleats a través d’Internet.

Assumpta Nuvies‎

Rambla del Passeig, 47

08500 Vic, Barcelona

938 86 29 53